CLK Pikkusuolaiset

1.Sekoita jauhot leseet, leivinjauhe ja suola kulhoon.

Tee jauhojen keskelle kuoppa.

2.Kaada kuoppaan puolet vedestä ja 4 rkl oliiviöljyä.

3.Nostele jauhot kuoppaa kohden haarukalla siten, että taikina alkaa saamaan kiinteän koostumuksen.

Lisää vettä tarvittaessa, riippuen jauhojen laadusta.

4.Kun kaikki neste on imeytynyt, vaivaa taikinasta kiinteä.

Kaikki taikina tulee poistua kulhon reunoilta.

Paista 225'c uunin keskitasolla, tasalämmöllä, kunnes juusto on sulanut ja ruskeaa.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 132 grammaa

Clk
AineksetMääräEnergiaPHRK
Grahamjauho 914g2998kcal96.6g555g20.1g90.5g
Kauralese 90g323kcal16.2g40.9g6.9g15.7g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.6g0g0.2g
Suola, annos 3g17g0kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 499g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 180g1588kcal0g0g179.5g0g
Arla Apetina Feta 3%665g732kcal119.7g13.3g19.9g0g
Paprika vihreä 333g71kcal3.1g8.3g1g6.3g
Paprika keltainen 499g150kcal4.7g25.4g1g10g
Tomaattimurska 665g196kcal3.7g35.2g1.3g12.6g
Pinaatti 166g22kcal2.7g0.7g0.5g2.2g
Valkosipuli 40g43kcal3.2g6.5g0.2g0.8g
Chili paprika punainen83g33kcal1.7g7.5g0g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g100g27kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaatti 499g114kcal2.8g17.2g1.5g7g
Juusto, puolikova juusto, rasvaa 15-18 %, kevyt, turunmaa/edam 17/adam/magre 499g1145kcal112.2g0g74.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10559g15001kcal739.2g1454.8g613.8g294g
Valittu annoskoko5280g7500kcal369.6g727.4g306.9g147g
Annoskoko puolitettuna2640g3750kcal184.8g363.7g153.5g73.5g
Arvot/100g100g142kcal7g13.8g5.8g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334327