Jauheliha-sienipihvit, sopii myös karpeille

300 g jauhelihaa
50 g hapukoor
1 muna
30 g suppilovahverojauhetta
30 g sinihomejuustoa
1 sipuli keskikokoinen
2-3 valkosipulin kynttä
suolaa ja mausteita maun muk.
öljyä paistamiseen

1. Turvota kuivattu sienijauhe hapukoorin ja munan seoksessa.

2. Paista sipulisilppu halutessasi.

3. Sekoita kaikki aineet keskenään.

4. Paista pihvit öljyssä

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 110 grammaa

Kariina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 2880g6553kcal547.2g0g489.6g0g
Hapukoor (Tere)480g571kcal13.9g21.1g48g0g
Kananmuna kuoreton 528g753kcal66g1.6g54.1g0g
Suppilovahvero /ym sienet, arvio 100g288g86kcal2.9g11.5g0.9g0g
Sinihomejuusto aura (Valio), annos 100g288g979kcal51.8g0g83.5g0g
Sipuli (kuorittu)576g156kcal7.5g27.6g1.2g9.8g
Valkosipuli 96g104kcal7.6g15.6g0.6g2g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl144g1296kcal0g0g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10560g20997kcal1393.8g154.8g1643.8g23.6g
Valittu annoskoko5280g10498kcal696.9g77.4g821.9g11.8g
Annoskoko puolitettuna2640g5249kcal348.5g38.7g411g5.9g
Arvot/100g100g199kcal13.2g1.5g15.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=417014