Curryinen Porkkana-Sipulisosekeitto

Kuori sipulit ja porkkanat ja lohko suurehkoiksi paloiksi.

Laita kattilaan öljy, jossa kuullotat vihannekset.

Kuullotuksen loppuvaiheessa lisää mukaan kuullottumaan curryä maun mukaan (riippuu voimakkuudesta mutta n 1 rkl).

Lisää kiehuva vesi ja hauduta miedolla lämmöllä kypsäksi.

Käännä hellasta lämpö pois ja lisää paketillinen Koskenlaskijaa joukkoon palasina.

Odota n 5 min ja soseuta koko keitto.

Lisää Herbamarea tai fondia maun mukaan

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Omenainen12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g150g42kcal0.9g8.9g0.3g3.7g
Sipuli 150g45kcal1.9g7.2g0.3g2.5g
Vesi, vesijohtovesi 195g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4.5g41kcal0g0g4.5g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g30g84kcal5.7g0g6.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1059g424kcal17g32.2g23.4g12.4g
Valittu annoskoko530g212kcal8.5g16.1g11.7g6.2g
Annoskoko puolitettuna265g106kcal4.3g8.1g5.9g3.1g
Arvot/100g100g40kcal1.6g3g2.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135255