Papulinssipata

Keitä pavut ja linssit erikseen pussissa olevien ohjeiden mukaan (eri keittoaika).

Kuullota sipuli ja valkosipuli kevysti öljyssä.

Lisää tomaattimurska ja keitetyt pavut.

Kuumenna, älä keitä tai linssit menevät puuroksi.

Mausta maun mukaan, esim.

chilillä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 221 grammaa

Eevavi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattimurska, 1 prk1600g429kcal9.6g84.8g3.2g22.4g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Soijapapu, keitetty, suolaton 2400g4283kcal387.6g170.6g191.3g169.7g
Linssi, punainen, Go Green800g2600kcal192g392g8g96g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.2g0.2g0.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10584g15985kcal1193.8g1343.6g527g591g
Valittu annoskoko5292g7993kcal596.9g671.8g263.5g295.5g
Annoskoko puolitettuna2646g3996kcal298.5g335.9g131.8g147.8g
Arvot/100g100g151kcal11.3g12.7g5g5.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135074