Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g19g137kcal0.2g0.2g15g0g
Kananmuna kuoreton 27g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g2.5g10kcal0g2.4g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)0.9g0.1kcal0g0g0g0.7g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton3g10kcal0.7g0.3g0.6g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g395kcal8.6g7g36.8g1.4g
Valittu annoskoko53g197kcal4.3g3.5g18.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g99kcal2.2g1.8g9.2g0.4g
Arvot/100g100g372kcal8.1g6.6g34.7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546