Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen31g88kcal3.4g15.2g2.1g1g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g11g42kcal0.6g0.5g4.2g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g11g43kcal1.7g0.3g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g347kcal11.4g32g20.4g2g
Valittu annoskoko53g174kcal5.7g16g10.2g1g
Annoskoko puolitettuna27g87kcal2.9g8g5.1g0.5g
Arvot/100g100g328kcal10.8g30.2g19.2g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890