Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 28g39kcal3.4g0.1g2.8g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g16g4.6kcal0.1g1g0g0.4g
Voi 1.8g13kcal0g0g1.4g0g
Hunaja 1.2g4.1kcal0g1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g6.2g23kcal1.7g0.1g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g166kcal10.4g4.4g11.8g0.8g
Valittu annoskoko53g83kcal5.2g2.2g5.9g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal2.6g1.1g3g0.2g
Arvot/100g100g157kcal9.8g4.2g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318