Juustoinen pekoni-kanarulla (Karpin keittokirja)

Nuiji leikkeitä ja levitä tuorejuusto.

Kääri rullalle ja pekonit ympärille.

Paista 50 min 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Piahonkanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Broilerin ohutleike (Rainbow), annos 100g40g38kcal8.1g0g0.7g0g
Tuorejuusto, savuporo (Creme bonjour), annos 25g4.7g12kcal0.1g0.2g1.3g0g
Pekoni, paistamaton [annos 170g]8g27kcal1g0g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g155kcal18.4g0.4g10g0g
Valittu annoskoko53g77kcal9.2g0.2g5g0g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal4.6g0.1g2.5g0g
Arvot/100g100g146kcal17.4g0.4g9.4g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358270