Porohernekeitto

Liota herneet yön yli. Keitä jonkun aikaa.

Lisää joukkoon savuluut, pilkotut porkkanat ja sipulit.

Mausta meiramilla, laakerinlehdillä ja mustapippurilla.

Lisää paistetut poronlihasuikaleet.

Irrota lopuksi savuluista lihat.

Keitä hetki.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 377 grammaa

Senora
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne kuivattu 7g21kcal1.3g3.4g0.1g0.8g
Porkkana 4.6g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.2g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Poronliha 7g9kcal1.5g0g0.3g0g
Grilliluut (Hk), annos 100g2.1g5.1kcal0.3g0.1g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g76kcal6.4g8g1.6g2g
Valittu annoskoko53g38kcal3.2g4g0.8g1g
Annoskoko puolitettuna27g19kcal1.6g2g0.4g0.5g
Arvot/100g100g72kcal6g7.5g1.5g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=456346