Rukinenpizzapohja + kebab + ananas

Sekoita jauhot ja kuivahiiva ja lisää vesi sekä suola ja sokeri.

Vaivaa hieman ja lisää öljy.

Vaivaa n. 10 minuuttia ja anna kohota 30min.

Lämmitä uuni 250 asteeseen ja levitä pohja uunipellille käsin.

Täytteeksi puolet tomaattimurskapurkista, puolet pizzajuusto- sekä kebablastupussista sekä purkki ananasta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Jujupe
AineksetMääräEnergiaPHRK
Puolikarkea vehnäjauho, Pirkka13g44kcal1.6g8.6g0.1g0.5g
Ruisjauho Pirkka3.8g11kcal0.4g2.3g0.1g0.6g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.5g4.1kcal0g0g0.5g0g
Kuivahiiva (Sunnuntai), annos 11g0.3g0kcal0g0g0g0g
Tomaattimurska (Euro shopper)9g2.8kcal0.1g0.4g0g0g
Kebablastu 300g, pouttu7g18kcal1.1g0.4g1.3g0.1g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g6.6g3.9kcal0g1g0g0.1g
Pizzajuusto, valio3.5g12kcal0.9g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g192kcal8.2g25.4g5.8g2.6g
Valittu annoskoko53g96kcal4.1g12.7g2.9g1.3g
Annoskoko puolitettuna27g48kcal2.1g6.4g1.5g0.7g
Arvot/100g100g181kcal7.7g23.9g5.5g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=398029