Sipulipiirakka

Levitä ruistaikina vuoan pohjalle ja lisää sipulisilput taikinan päälle, samoin juustoraaste ja sekoitetut kananmunat ja mausteet.

Paista 200 C asteessa noin puoli tuntia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 170 grammaa

Janipolo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruistaikina, valmistaikina, raaka (Myllynparas), annos 500g10g28kcal0.4g3.1g1.5g0.5g
Purjosipuli 7.8g1.8kcal0.1g0.2g0g0.2g
Sipulikuutiot rainbow7.8g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Arkijuusto, Valio [330kcal]12g39kcal3.2g0g2.8g0g
Kananmuna kuoreton7.8g11kcal0.9g0g0.8g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%7.8g13kcal0.2g0.2g1.2g0g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g186kcal9.8g7.4g12.6g1.4g
Valittu annoskoko53g93kcal4.9g3.7g6.3g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g47kcal2.5g1.9g3.2g0.4g
Arvot/100g100g175kcal9.2g7g11.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152574