Pippurimakaroonilaatikko

Paista jauheliha..

Keitä vesi ja lihaliemi.

Sulata joukkoon tuotejuusto.

Sekoita aineet vuokaan ja liemi päälle.

Uuni 175 astetta ja n 45 minuuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makarooni (Myllyn paras), annos 100g10g36kcal1.3g7.3g0.2g0.3g
Paistijauheliha 10%10g18kcal2.1g0g1g0g
Vesi21g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)1.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.2g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Creme Bonjour-levite pippuriseos 15%3.9g6.6kcal0.3g0.1g0.6g0.1g
Lihaliemikuutio pirkka 11g pala0.6g1.6kcal0.1g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g129kcal7.6g15.6g3.8g1g
Valittu annoskoko53g64kcal3.8g7.8g1.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g32kcal1.9g3.9g1g0.3g
Arvot/100g100g121kcal7.2g14.7g3.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=177145