Kinkkupiirakka KARPPI pellillinen

Pohja:
Nypi voi, jauhot ja leseet keskenään.

Lisää kylmä vesi ja juustoraaste ja sekoita.

Levitä taikina pellille ja paista n.10 min 225astetta uunin alimmalla tasolla.

Täyte:
Kuullota suikaloitu purjo ja paprika.

Lisää kinkku.

Laita täyte pohjan päälle.

Sekoita ranskankerma, kerma, muna ja mausteet: 1/2 tl suolaa ja 3tl pippurisekoitusta.

Lisää täytteen päälle.

Lisää vielä juusto.

Paista 200 asteessa uunin keskitasolla n.20min.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 85 grammaa

Slaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi 5g36kcal0.1g0g4.1g0g
Ruisjauho Pirkka7.5g23kcal0.7g4.6g0.2g1.1g
Vehnälese, Liperin mylly5g7.1kcal0.7g0.4g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 1.5g0kcal0g0g0g0g
Juustoraaste emmental punaleima10g39kcal2.9g0g3g0g
Vatajan Ylikypsä kinkku (Vataja), annos 15g5g4.7kcal0.9g0g0.1g0g
Paprika punainen 2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Purjosipuli 2.5g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ranskankerma, Milbona5g15kcal0.1g0.1g1.5g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 5g17kcal0.1g0.1g1.7g0g
Kananmuna kuoreton 4.1g5.9kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g296kcal12g10.8g22.6g7.8g
Valittu annoskoko53g148kcal6g5.4g11.3g3.9g
Annoskoko puolitettuna27g74kcal3g2.7g5.7g2g
Arvot/100g100g279kcal11.3g10.2g21.3g7.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=260733