Sepän Chiliconcarne

600 g


jauhelihaa

6


chiliä (esim.

cayenne long slim red)

2


isoa sipulia

4-6


valkosipulin kynttä

1


sitruuna

2 prk


tomaattimursketta (tai kuoritut italialaiset)

1 rkl


sokeria

1 prk


kidney papuja



timjamia, oreganoa, mustapippuria ja suolaa maun mukaan

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 340 grammaa

Sepponen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 0.4g1.4kcal0g0.4g0g0g
Paistijauheliha 10%16g27kcal3.1g0g1.6g0g
Sipuli (kuorittu)5.6g1.5kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Chili, vihreä, tuore 0.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomattimurska (Pirkka), annos 500g20g5.9kcal0.2g1.2g0g0g
Red kidney beans (Del monte), annos 250g10g7.5kcal0.6g0.9g0g0.6g
Sitruunamehu, laimentamaton0.4g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (neitsyt) (Borges )0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g95kcal8g6g4g1.4g
Valittu annoskoko53g48kcal4g3g2g0.7g
Annoskoko puolitettuna27g24kcal2g1.5g1g0.4g
Arvot/100g100g89kcal7.5g5.6g3.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=351765