Kebab

Pippurit voi korvata pippurisekoituksella (20g).

Vaivaa taikinaa koneella 2x15min.

Lopuksi nuiji nyrkeillä, että tulee varmasti tiivis taikina.

Muotoile taikinasta ranteen paksuinen pötkö, kiedo tiukkaan kaksinkertaisen folion sisään.

Tökkää veitsen kärjellä muutama pieni reikä folioon, että rasvat pääsevät paiston aikana ulos.

Paista 100 asteessa 3h15min -4h.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 850 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 50g69kcal9.4g0g3.5g0g
Aromisuola/yrttisuola suolapitoisuus 71 % 1.9g1.3kcal0g0.2g0g0.1g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Valkopippuri 0.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g148kcal19.2g1.4g7g1g
Valittu annoskoko53g74kcal9.6g0.7g3.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal4.8g0.4g1.8g0.3g
Arvot/100g100g139kcal18.1g1.3g6.6g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=395951