Chili con carne

Ruskista jauheliha rypsiöljyssä.

Lisää silputtu sipuli, pienitty paprika ja raastettu porkkana.

Lisää tilkka vettä, tomaattimurska ja loput ainekset.

Mausta suolalla, chilikastikkeella, mustapippurilla, chilijauheella ja yrttimausteilla mielesi mukaiseksi.

Tarjoile hyvän täysjyväleivän, villiriisiseoksen tai nachojen kanssa.

Koristele annos miedoilla pepperoneilla.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 243 grammaa

Rreipas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%11g19kcal2.2g0g1.1g0g
Tomaattimurska (Eldorado), annos 400g11g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0g
Maissi (makea), Rainbow4.4g3.5kcal0.1g0.6g0g0.2g
Kidneypapuja suolaliemessä (Eldorado), annos 240g6.6g5.9kcal0.3g1.1g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.9g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Porkkanaraaste 200g3.3g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika, punainen3.3g0.8kcal0g0.2g0g0.1g
Hillosipuli (Eldorado), annos 52g2.7g1.1kcal0g0.2g0g0g
Pepperoni, mieto kokonainen ((eldorado)), annos 55g0.8g0.3kcal0g0g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 4.1g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.4kcal0g0g0.3g0g
Makea chilikastike rainbow0.8g1.6kcal0g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g78kcal5.6g6.4g3g1g
Valittu annoskoko53g39kcal2.8g3.2g1.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal1.4g1.6g0.8g0.3g
Arvot/100g100g74kcal5.3g6g2.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=145614