Täytekakku by Kiia

Pohja: Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi, lisää kuivat aineet.

Paista uunissa 200 astetta 30 min. Halkaise 3: osaan.

Kostuta ananasmehulla.

Laita ensimmäiseen kerrokseen murskattuja banaaneja ja kermavaahto.

Toiseen välikköön pilkottua ananasta ja kermavaahto.

Kuorruta komeus vielä suklaakermavaahdolla, mansikoilla ja suklaarouheella.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 189 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 6.2g8.8kcal0.8g0g0.6g0g
Sokeri 4.8g19kcal0g4.8g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3.2g11kcal0.3g2.2g0g0.1g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 0.3g1kcal0.1g0g0.1g0.1g
Leivinjauhe 0.1g0.2kcal0g0.1g0g0g
Valio kevytvispi 20% (100 g)4.2g8.4kcal0.1g0.2g0.8g0g
Vaahtoutuva suklaakerma (Valio), annos 250g7g25kcal0.1g0.6g2.5g0g
Mansikka 6.2g2.9kcal0g0.5g0g0.1g
Banaani, kuorittu 8.4g7.3kcal0.1g1.5g0g0.2g
Ananaspaloja ananasmehussa, Rainbow, prk mehuineen13g7.6kcal0g1.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g182kcal3g23.4g8g1g
Valittu annoskoko53g91kcal1.5g11.7g4g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal0.8g5.9g2g0.3g
Arvot/100g100g172kcal2.8g22g7.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=292705