Paprikainen tomaattikeitto

Leikkaa paprika kuutioiksi, kuumenna öljy, kuullota paprikakuutiot.

Lisää tomaattimurska ja vesi.

Lisää liemikuutio, mausta oman maun mukaan.

Keitä kunnes paprikat ovat kypsiä, ehkä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 18 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Pieta
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika punainen 7.3g2.1kcal0.1g0.3g0g0.1g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g10g3.7kcal0.1g0.7g0.1g0g
Tomaattimurskaa valkosipulilla maustettua (Rainbow), annos 370g7.7g3.1kcal0.1g0.6g0g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)3.9g1.4kcal0g0.3g0g0.1g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemivalmiste (Pirkka), annos 11g0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.3g2.3kcal0g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g26kcal0.6g3.8g0.8g0.4g
Valittu annoskoko53g13kcal0.3g1.9g0.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g7kcal0.2g1g0.2g0.1g
Arvot/100g100g25kcal0.6g3.6g0.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=245921