Paras kevyt rahkapannari

Vatkaa munat, suola, sokerit vaahdoksi, lisää maito jauhot ja lopuksi maitorahka hyvin sekoittaen kaada leivinpapeeroidulle pellillle 200 aste 30 min.

ps, leivinpaperi kannattaa kevyesti voidella, niin pannari ei tartu siihen niin kovasti kiinni

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Tnt1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maito, d-vitamiinia 1 ug 24g8kcal0.7g1.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 6.1g21kcal0.6g4.3g0.1g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 6g24kcal0g6g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.7g2.8kcal0g0.7g0g0g
Maitorahka,maustamaton, rasvaton (Rainbow), annos 250g12g8.1kcal1.4g0.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g143kcal6.6g25.4g1.4g0.4g
Valittu annoskoko53g72kcal3.3g12.7g0.7g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g36kcal1.7g6.4g0.4g0.1g
Arvot/100g100g135kcal6.2g23.9g1.3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=254886