Kananuudelikeitto

Kuumenna öljy pannussa.

Ruskista kanasuikaleet ja lisää valkosipulit (murskattuna).

Laita kattilaan 1,3 l vettä ja lisää Knorr pussikeittoainekset.

Kuumenna kiehuvaksi ja siirrä kanasuikaleet kattilaan.

Lisää tomaattipyre ja anna kiehua hiljalleen noin 10 min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Jnvalo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananuudelikeitto, Knorr, 61 g1.9g5.9kcal0.2g1.1g0.1g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.2g0.2kcal0g0g0g0g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.2g1.4kcal0g0g0.2g0g
Kanasuikaleet kariniemi7.8g8.7kcal1.8g0g0.2g0g
Vesi, vesijohtovesi 41g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Rainbow), annos 11g0.3g1kcal0.1g0g0.1g0g
Tomaattipyree, Pirkka2.2g1.8kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana106g38kcal4.4g3g1.2g0g
Valittu annoskoko53g19kcal2.2g1.5g0.6g0g
Annoskoko puolitettuna27g10kcal1.1g0.8g0.3g0g
Arvot/100g100g36kcal4.1g2.8g1.1g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=207207