Jauhelihakeitto

Peruna ja porkkanat kuoritaan ja paloitellaan.

Laitetaan n. 1litraan vettä kiehumaan kera lihaliemikuution ja kokonaisen mustapippurin(8-10kpl).

paista jauheliha ilman rasvaa.

Sipuli ja loput mausteet joukkoon.

Lisää jauhelihamauste seos keittoon ja kiehuta kunnes perunat ja porkkanat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Linda28
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%21g36kcal4.2g0g2.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g19g11kcal0.3g2.4g0g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl1g2.6kcal0.1g0g0.2g0g
Mustapippuri, annos 1g0.5g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)5.2g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprikajauhe 0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g6.8g1.9kcal0g0.4g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g108kcal9.6g6.6g4.6g1g
Valittu annoskoko53g54kcal4.8g3.3g2.3g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal2.4g1.7g1.2g0.3g
Arvot/100g100g102kcal9g6.2g4.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=266262