Eevan pannukasvis-jauhelihapata

Paista jauheliha öljytyllä pannulla.

Mausta esim.

grillimausteella tai pippurilla, paprikalla ja suolalla.

Siirrä jauheliha toiseen astiaan.

Paista öljytyllä pannulla kasvikset kypsiksi, yhdistä jauheliha niihin ja lorauttele kerma joukkoon.

Anna muhia heti.

Tarjoa riisin tai nuudeleiden kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 244 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Ruokaisat pannukasvikset (Rainbow), annos 150g25g40kcal2.1g3g1.9g1.2g
Maustettu ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g14g16kcal0.3g0.7g1.4g0g
Rypsiöljy 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g183kcal10.2g7.4g12.2g2.4g
Valittu annoskoko53g92kcal5.1g3.7g6.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna27g46kcal2.6g1.9g3.1g0.6g
Arvot/100g100g172kcal9.6g6.9g11.4g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=286257