Feta-tonnikala-nuudelisalaatti

Keitä nuudelit paketin ohjeen mukaan vedessä, huuhdo nuudelit kylmällä vedellä, kun ne ovat kypsiä.

Pilko kurkku ja tomaatit sopivan kokoisiksi paloiksi ja laita salaattikulhoon, lisää valutetut fetajuustot ja tonnikala.

Lisää nuudeli.

Laita öljyä ja mustapippuria maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 570 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Apetina light salaattijuusto (Arla), annos 30g5.6g9kcal0.9g0g0.6g0g
Chilitonnikala (Rainbow), annos 185g17g38kcal2.4g0.9g2.8g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.7kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kurkku 5.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Nuudelit, Blue Dragon Wholewheat, 1 levy8g26kcal1g5g0.2g0.6g
Sipuli (kuorittu)3.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g154kcal8.8g13.4g7.2g1.8g
Valittu annoskoko53g77kcal4.4g6.7g3.6g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g39kcal2.2g3.4g1.8g0.5g
Arvot/100g100g145kcal8.3g12.6g6.8g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232656