TC Lihapyörykät

Sekoita kulhossa sipulikeittoainekset, vesi ja korppujauhot.

Anna turvota viisi minuuttia ja lisää muna ja jauheliha.

Muotoile lihapyöryköitä tai jauhelihapihvejä.

Paista 225 asteen lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Chritoni
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ranskalainen sipulikeitto (Knorr)4.1g11kcal0.3g2g0.2g0.4g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Vesi12g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Paistijauheliha, 100% naudan paistia, 7% (Snellman), annos 400g31g41kcal6.6g0g2.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g130kcal15.2g7g5.6g1g
Valittu annoskoko54g65kcal7.6g3.5g2.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal3.8g1.8g1.4g0.3g
Arvot/100g100g122kcal14.2g6.5g5.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=433808