Bolognese

400g naudan jauheliha (10% rasvaa)
pieni sipuli
2 valkosipulinkynttä
1 rkl tomaattipyrettä
1 prk yrttitomaattimurskaa
1 rkl oliiviöljyä

suolaa, mustapippuria, valkopippuria yrttimausteita, paprikajauhetta, chilijauhetta

ruskista jauheliha omassa rasvassaan, lisää pannulle öljyä ja lisää pilkotut sipulit, kääntele hetki ja mausta oman maun mukaan
lisää tomaattimurska ja pyree sekä vesi ja anna hautua miedolla lämmöllä vähintään 15 min

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan jauheliha 10% (Pirkka), annos 100g25g38kcal5.1g0g2g0g
Sipuli (kuorittu)3.1g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree (Mutti), annos 40g0.9g0.9kcal0g0.2g0g0g
Polpa tomaattimurska (aromaattiset yrtit) (Mutti), annos 370g23g7.6kcal0.3g1.1g0.1g0g
Oliiviöljy 0.9g8.3kcal0g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g111kcal10.8g3g6g0.2g
Valittu annoskoko53g55kcal5.4g1.5g3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g28kcal2.7g0.8g1.5g0.1g
Arvot/100g100g104kcal10.1g2.8g5.6g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=447433