Lamminpään lumous

Rouhi n. 1cm paksuisille lihasuikaleille mustapippuria.

Ruskista kauniiksi.

Sekoita wokissa tai kasarissa kerma, mausteet (suola ihan vähän) curry, inkivääri, kaneli, valkosipulisilppu, tomaattipyre ja ranskalainen sinappi.

Kiehauta.

Lisää lihat ja anna hautua puolisen tuntia.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 190 grammaa

Pelina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanfilee ulko/sisäfilee, rasvaa 4,5 % 25g31kcal5.3g0g1.1g0g
Ruokakerma ingman 5%17g14kcal0.6g1g0.8g0g
Dijonsinappi, Maille, Original2.7g1.9kcal0.1g0.2g0.1g0.1g
Valkosipuli 2g2.2kcal0.2g0.3g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.8g6.7kcal0g0g0.8g0g
Ruokasuola jodioitu 0.1g0kcal0g0g0g0g
Tomaattisose tomaattipyree, annos 125g5.9g4.4kcal0.3g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g122kcal13g4.6g5.6g0.4g
Valittu annoskoko54g61kcal6.5g2.3g2.8g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g31kcal3.3g1.2g1.4g0.1g
Arvot/100g100g114kcal12.1g4.3g5.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93547