Pizza by Kiia

Liuota hiiva kädenlämpöiseen veteen.

Lisää suola, öljy ja durumvehnäjauhot.

Alusta taikina tasaiseksi ja anna sen kohota kaksinkertaiseksi.

Kauli taikinasta yksi iso (uunipellillinen) tai 2-4 pienempää pizzapohjaa.

Kohota pohjat ja lisää haluamasi täytteet.

Paista 250-asteisen uunin keskitasolla kypsäksi, 12-15 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 214 grammaa

Eweliza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva 0.9g0.7kcal0.1g0g0g0.1g
Vesi9g0kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Vehnäjauho puolikarkea 12g42kcal1.2g8.5g0.1g0.4g
Juustoraaste, kevyt pizzaraaste (Ingman keittiöni)9g24kcal2.4g0.1g1.6g0g
Pizzasuikale (Pirkka), annos 50g7.5g8.5kcal1g0.1g0.4g0g
Tomaattimurska,yrtti (Pirkka)7.5g3kcal0.1g0.6g0g0g
Ananaspaloja ananasmehussa (Rainbow) 1 purkki 227/137 g5g3kcal0g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g193kcal9.6g20.2g7.6g1g
Valittu annoskoko54g96kcal4.8g10.1g3.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g48kcal2.4g5.1g1.9g0.3g
Arvot/100g100g180kcal9g18.8g7.1g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=291776