Kesälasagne

Tee Dolmiosta ja jauhelihasta kastike tai käytä edellispäivältä jäänyttä kastiketta.

Laita kattilaan kerma ja maito, kuumenna kiehuvaksi.

Raasta juusto ja lisää noin puolet kastikkeeseen, sekoita kunnes juusto on sulanut.

Mausta mielesi mukaan ja suurusta lopuksi vehnäjauhoilla.

Leikkaa kesäkurpitsa noin puolen sentin viipaleiksi.

Lado uunivuokaan pohjalle puolet jauhelihakastikkeesta ja sen päälle puolet kesäkurpitsa viipaleista ja puolet juustokastikkeesta.

Toista kerrokset ja ripottele päälle loppu juustoraaste.

Paista 225 asteessa kunnes pinta on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 490 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Dolmio Light Classico Bolognese9g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Jauheliha, sika-nauta 7.3g16kcal1.3g0g1.2g0g
Ruokakerma Kippari savujuusto (Valio), annos 250g9g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Maito, Kevyt11g5kcal0.3g0.5g0.2g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g3.6g13kcal1g0.1g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.7g2.5kcal0.1g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g105kcal6.2g5g6.8g0.4g
Valittu annoskoko54g52kcal3.1g2.5g3.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g26kcal1.6g1.3g1.7g0.1g
Arvot/100g100g98kcal5.8g4.7g6.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182806