Karppilihapullat

Sekoita voissa kuullotettu sipuli jauhelihaan.

Lisää kevytkermaviili ja kananmunat.

Mausta suolalla, pippurilla ja Välimeren yrttisekoituksella.

Muotoile lihapulliksi ja kypsennä pullia 200 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Annoksesta tulee pellillinen eli n. 30 lihapullaa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 286 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha33g54kcal6.2g0g3.3g0g
Voi 0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)6.1g1.6kcal0.1g0.3g0g0.1g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 9g6kcal0.3g0.5g0.3g0g
Kananmuna kuoreton 4.7g6.7kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g148kcal14.4g1.6g9.4g0.2g
Valittu annoskoko54g74kcal7.2g0.8g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g37kcal3.6g0.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g137kcal13.4g1.5g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111689