Helppo jauhelihakeitto

1. Laita vesi kiehumaan kattilaan.

2. Pilko sipuli.

Lisää sipuli ja keittojuurekset kiehuvaan veteen.

Lisää myös hienonnettu lihaliemikuutio ja pippurit.

Keitä kannen alla n. 10min.

3. Kuori ja pilko perunat ja lisää kattilaan.

Keitä n. 10min.

4. Paista jauheliha, kaada ylimääräinen rasva pois ja lisää jauheliha kattilaan.

Lisää timjami.

Keitä n. 5min.

5. Maista onko perunat ja kasvikset kypsiä ja nauti.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 429 grammaa

Antteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 15g11kcal0.3g2.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 21g0kcal0g0g0g0g
Isot keittojuurekset (Rainbow), annos 450g9g1.9kcal0.1g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Jauheliha, sika-nauta, paistettu 5.6g17kcal1.3g0g1.3g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.5kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.1g0kcal0g0g0g0g
Timjami 0g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g63kcal3.4g5.4g2.6g0.2g
Valittu annoskoko54g31kcal1.7g2.7g1.3g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g16kcal0.9g1.4g0.7g0.1g
Arvot/100g100g59kcal3.2g5g2.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144302