Silakkalaatikko kolmen juuston kermaan

Laitan silakkafileet nahkapuoli alaspäin, lisää suolaa, pippuria ja tilliä (ja paprikamaustetta).

Taita fileet kahtia kalan muotoon ja lado voideltuun uunivuokaan.

Kaada päälle kerma ja laita uuniin 200 asteeseen n.25 minuutiksi.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Desgnr
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 31g45kcal5g0g2.8g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g16g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Becel kasvisrasvalevite 60 (100g)0.5g2.6kcal0g0g0.3g0g
Tilli, tuore 6.2g1.9kcal0.2g0.1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g136kcal11.4g1.4g9.4g0.2g
Valittu annoskoko54g68kcal5.7g0.7g4.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g34kcal2.9g0.4g2.4g0.1g
Arvot/100g100g127kcal10.6g1.3g8.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298203