Kesäkurpitsaröstit

Raasta kesäkurpitsa ja sipuli, valuta lävikössä (voit sirotella suolaa päälle) ja puristele mahdollisimman kuivaksi.

Silppua pekoni, ruskista.

Pienennä pekonia vielä paistamisen jälkeenkin.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Paista pieniä lettusia aluksi kuumalla pannulla, vähennä lämpöä ja anna kypsyä.

Ohjeesta puuttuu vielä:
mausteena currya, suolaa, mustapippuria ja timjamia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Sirpa1958
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa35g6kcal0.1g0.9g0.2g0.2g
Pekoni (Dulano)4.2g11kcal0.8g0.1g0.8g0g
Sipuli (kuorittu)3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7g8.9kcal0.8g0g0.6g0g
Emmentalraaste (Arla), annos 150g3.5g14kcal1g0.1g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g81kcal5.4g2.6g5.4g0.6g
Valittu annoskoko54g41kcal2.7g1.3g2.7g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g20kcal1.4g0.7g1.4g0.2g
Arvot/100g100g76kcal5g2.4g5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=132882