TUOREPASTA-JAUHELIHALAATIKKO

1. Tuorepasta keitetään ohjeen mukaisesti ja sen jälkeen kaadetaan keitin vesi pois ja sekoitetaan 1 rkl rypsiöljyä tuorepastaan.

2. Raasta porkkana raasteeksi, pieni sipuli ja tomaatit.

Lisää ne jauhelihan sekaan paistinpannulle ja kypsennä jauheliha.

Lisää myös jauhelihamauste kypsennyksen aikana.

3. Sekoita pasta ja jauhelihasotku keskenään, laita uunivuokaan ja kaada ruokakerma sekaan.

Päälle ripottele juustoraastetta.

Paista uunissa n. 30min, 200-225 astetta.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Muumimamma02
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorepasta, Fettuccine (Pirkka)12g32kcal1.3g6g0.3g0.3g
Sika-nauta jauheliha (Snellman)19g52kcal3.4g0g4.3g0g
Jauhelihamauste, annos 15g0.7g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 2.5g0.8kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.7g0.5kcal0g0.1g0g0g
Luumutomaatti pirkka, 83g3.2g0.6kcal0g0.1g0g0.2g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%5.1g12kcal1.5g0.1g0.6g0g
Ruokakerma, Pirkka 10%9g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Rypsiöljy (Pirkka), annos 100g0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g231kcal13g13.6g13.6g1.2g
Valittu annoskoko54g116kcal6.5g6.8g6.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna27g58kcal3.3g3.4g3.4g0.3g
Arvot/100g100g216kcal12.1g12.7g12.7g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=222945