A&E sulatejuustojauhelihakastike

Pilko sipulit.

Ruskista jauheliha ja sipulit.

Lisää vesi ja tomaattipyre.

Mausta (vähän suolaa, musta- ja valkopippuria).

Anna hautua miedolla lämmöllä kannen alla.

Lisää pieniksi pilkottu koskenlaskija.

Keitä spagetti tai muu lisuke.

Nauti!

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Bbl
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)14g3.7kcal0.2g0.7g0g0.2g
Pirkka naudan jauheliha 400g19g43kcal3.6g0g3.2g0g
Koskenlaskija voimakas (Valio), annos 100g7.8g22kcal1.5g0g1.7g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka0.9g0.8kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g138kcal10.6g1.8g9.8g0.4g
Valittu annoskoko54g69kcal5.3g0.9g4.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna27g35kcal2.7g0.5g2.5g0.1g
Arvot/100g100g129kcal9.9g1.7g9.1g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=278306