Yrttitarhan silakat

Laita puolet silakoista uunipannulle leivinpaperin päälle nahkapuoli alaspäin.

Ripottele suola ja pippuri fileiden päälle.

Levitä tuorejuusto silakkafileiden päälle ja ripottele tilli pinnalle.

Nosta jokaisen maustetun fileen päälle toinen filee nähkapuoli ylöspäin.

Paista silakoita uunissa 220 °C:n lämpötilassa noin 15 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 172 grammaa

Tiitukka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 41g59kcal6.6g0g3.7g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Creme Bonjour Yrttitarha7.8g23kcal0.3g0.5g2.3g0g
Tilli, tuore 4.7g1.4kcal0.2g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana107g168kcal14.2g1g12g0.2g
Valittu annoskoko54g84kcal7.1g0.5g6g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g42kcal3.6g0.3g3g0.1g
Arvot/100g100g156kcal13.2g0.9g11.2g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=63571