Maalaissalaatti

1 pussi salaattisekoitusta
6 kpl kananmunia
1 rkl salaatti kapriksia
1 kg perunoita
1/2 punasipuli

Sinappikastike
2 rkl sinappia
1 rkl valkoviinietikkaa
1 dl ruokaöljyä
suolaa
valkopippuria

Keitä kananmunia 6 1/2 minuuttia.

Jäähdytä ja kuori
Keitä perunat ja kuutioi.

Laita perunat ja kananmunat isolle vadille.

Laita joukkoon kaprikset
Sekoita kastikkeen ainekset keskenään ja sekoita salaattisekoituksen kanssa.

Laita salaatti perunoiden päälle.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 431 grammaa

Katjuska80
AineksetMääräEnergiaPHRK
Salaattisekoitus (mm. rucola) (Aldi), annos 100g6.2g0.9kcal0.1g0.1g0g0g
Kananmuna, keitetty 10g15kcal1.3g0g1.1g0g
Kapris etikkaliemessä, Figaro0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 31g24kcal0.6g4.8g0.1g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Sinappi 1g1.3kcal0g0.1g0.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)0.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokaöljy keskiarvo 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g132kcal4g10.2g8.2g0.6g
Valittu annoskoko54g66kcal2g5.1g4.1g0.3g
Annoskoko puolitettuna27g33kcal1g2.6g2.1g0.2g
Arvot/100g100g123kcal3.7g9.5g7.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=182174