Lihasuikalekastike

Ruskista lihat pannussa ja lisää sen jälkeen vesi.

Hauduta miedolla lämmöllä kannen alla tunnin ajan ja lisää hillosipulit, mausteet, kerma ja suuruste.

Kiehauta vielä miedolla lämmöllä puolisen tuntia niin, että kastikkeesta tulee paksumpaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 246 grammaa

Katri1984
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaanlihasuikale,sianliha (X-tra), annos 100g15g25kcal2.3g0.1g1.8g0g
Vesi18g0kcal0g0g0g0g
Hillosipulisäilyke 6.9g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.4g0.9kcal0g0g0.1g0g
Aromisuola (5g)0.4g0.2kcal0g0g0g0g
Maustettu ruokakerma Kippari Savujuusto (Valio), annos 125g9g10kcal0.2g0.4g0.9g0g
Suuruste, ruskea kastike (Maizena), annos 15g3.3g13kcal0g3g0g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g106kcal5.2g8.6g5.8g0.2g
Valittu annoskoko54g53kcal2.6g4.3g2.9g0.1g
Annoskoko puolitettuna27g27kcal1.3g2.2g1.5g0.1g
Arvot/100g100g98kcal4.8g8g5.4g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=205857