Punajuuri-aurajuustokeitto

Keitä punajuuria, sipulia, lihaliemikuutioita, pippurisekoitusta 40 min.

Lisää joukkoon hunaja, kerma ja aurajuusto.

Lämmitä, kunnes aurajuusto on sulanut.

Koristele persiljalla.

Siirry sivulle!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 287 grammaa

Tiiuzca
AineksetMääräEnergiaPHRK
Punajuuri 18g6.8kcal0.2g1.2g0g0.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g1kcal0g0.2g0g0.1g
Vesi24g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.5g1.6kcal0g0.1g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.5g9kcal1g0g0.6g0g
Hunaja 0.5g1.6kcal0g0.4g0g0g
Kevyt ruoka 4% (Rainbow), annos 200g4.7g2.8kcal0g0.2g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g46kcal2.4g4.2g1.8g1g
Valittu annoskoko54g23kcal1.2g2.1g0.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna27g12kcal0.6g1.1g0.5g0.3g
Arvot/100g100g43kcal2.2g3.9g1.7g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=340111