Kaalipata ohraryynillä ja naudan jauhelihalla

Paistat jauhelihan, sipulit ja lisät lopussa mausteet.

Pilkottu kaali ja raastettuu porkkana kattilaan, noin 1 dl vettä mukaan+ loput paistetut ainekset ja ohrasuurimot myös.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 383 grammaa

Oleanteri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha14g23kcal2.7g0g1.4g0g
Kaali, valkokaali28g5.9kcal0.3g1g0.1g0.6g
Porkkana, keskikokoinen 65g5.3g1.5kcal0g0.3g0g0.1g
Punasipuli, kuorittu, 100g3.5g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Ohrasuurimo 1.4g4.5kcal0.1g0.9g0g0.1g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.4g12kcal0g0g1.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g97kcal6.2g4.8g5.8g1.8g
Valittu annoskoko54g49kcal3.1g2.4g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna27g24kcal1.6g1.2g1.5g0.5g
Arvot/100g100g90kcal5.8g4.5g5.4g1.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=264423