Parsakaalipinaattikeitto

400g parsakaalia pilkottuna
1 pss pakastepinaatti
25 g sipulia
8 dl vettä
1 dl ruokakermaa
mustapippuria, suolaa, valkopippuria

lisää parsa ja pinaatit sekä sipuli keihuvaan veteen.

Lisää 10min jälkeen 1 dl kermaa ja anna kiehua 5 min. Soseuta.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 493 grammaa

Tepajee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
pakaste pinaattia paloina (Apetit kesäpöytä), annos 150g5.5g0.8kcal0.1g0g0g0g
Vesi29g0kcal0g0g0g0g
Eila ruokakerma laktoositon 15% (the2012) (Valio), annos 200g3.6g6.2kcal0.1g0.2g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.1g0.3kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana108g25kcal1.8g1.2g1g0.8g
Valittu annoskoko54g12kcal0.9g0.6g0.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna27g6kcal0.5g0.3g0.3g0.2g
Arvot/100g100g23kcal1.7g1.1g0.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=448026