Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g187g1366kcal1.9g1.9g149.6g0g
Kananmuna kuoreton 274g391kcal34.3g0.8g28.1g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g25g99kcal0.4g24.2g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)8.7g0.9kcal0.1g0g0.1g7.4g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton30g96kcal6.9g3.1g6.2g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka5g20kcal0g4.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g3944kcal87.2g69.8g368g14.8g
Valittu annoskoko530g1972kcal43.6g34.9g184g7.4g
Annoskoko puolitettuna265g986kcal21.8g17.5g92g3.7g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.6g34.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=311546