Vuohenjuustoleipä

Voitele leivät pestolla ja laita päälle vuohenjuusto viipaleita.

Paista uunissa n. 200 °C:ssa n. 10 min. Ohjeesta tulee kymmenkunta ohutta leipää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Noiruus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Myslileipä perheleipuri / Salonen312g879kcal34g151.5g21.2g9.7g
Pesto Genovese (Rainbow), annos 10g106g424kcal5.8g4.7g42.4g0g
Vuohenjuusto (Soignon), annos 135g112g434kcal16.8g3.4g39.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g3475kcal113.2g319.2g205.8g19.4g
Valittu annoskoko530g1738kcal56.6g159.6g102.9g9.7g
Annoskoko puolitettuna265g869kcal28.3g79.8g51.5g4.9g
Arvot/100g100g328kcal10.7g30.1g19.4g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=158890