Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 275g392kcal34.4g0.8g28.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g163g46kcal1g9.7g0.3g4.1g
Voi 18g127kcal0.2g0.1g14.2g0g
Hunaja 13g41kcal0.1g10.1g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g63g225kcal17.5g1.2g16.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1662kcal106.4g43.8g119.2g8.2g
Valittu annoskoko530g831kcal53.2g21.9g59.6g4.1g
Annoskoko puolitettuna265g416kcal26.6g11g29.8g2.1g
Arvot/100g100g157kcal10g4.1g11.2g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180318