Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g166g275kcal33.3g0g16.6g0g
Herkkusieni 92g15kcal1.9g0.3g0.3g1.4g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g208g73kcal3.3g14.4g0.2g2.9g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g23g21kcal0.7g0.8g1.6g0.2g
Voi, 1 tl, 5 g4.2g30kcal0g0g3.3g0g
Oliiviöljy 4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Soijakastike 7.5g4.5kcal0.4g0.7g0g0g
Ketsuppi, Heinz17g17kcal0.1g4g0g0.2g
Vehnäjauho puolikarkea 8.3g29kcal0.8g5.8g0.1g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1001kcal81g52g52.6g10g
Valittu annoskoko530g500kcal40.5g26g26.3g5g
Annoskoko puolitettuna265g250kcal20.3g13g13.2g2.5g
Arvot/100g100g94kcal7.6g4.9g5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=358726