Rosollikeitto

Keitä rosolliaineet lihaliemessä kypsiksi.

Soseuta sauvalla, lisää ranskankerma ja tarkista maku.

Tää ohje oli viime joulun jälkeen jossain lehdessä.

Ei kannata tehdä etikkapunajuuri-rosollista, tulee tosi ihmeellisen makuinen seos.

Itse keitetyistä tulee tosi hyvää.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rosolli, ei kastiketta ,ei silliä 219g84kcal1.9g17.1g0.4g3.9g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Ranskankerma (Ehrmann), annos 50g88g109kcal2.8g3.6g9.2g0g
Lihaliemikuutio Maggi4.8g14kcal0.4g0.3g1.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g413kcal10.2g42g21.4g7.8g
Valittu annoskoko530g206kcal5.1g21g10.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna265g103kcal2.6g10.5g5.4g2g
Arvot/100g100g39kcal1g4g2g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=152153