Katkarapupasta

150 grammaa spagettia
200 grammaa tuorejuustoa
250 grammaa pakastettuja katkarapuja
0,5 tl sitruunapippuria
1 tl suolaa

Valmistusaika 15 min

Nosta tuorejuusto pöydälle lämpenemään.

Keitä spagetti paketin ohjeen mukaan, valuta kypsät spagetit lävikössä.

Sulata tuorejuusto samassa kattilassa jossa juuri keitit spagetit.

Kun tuorejuusto on sulanut lisää katkaravut ja sitruunapippuri sekä suola.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 303 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Philadelphia Light tuorejuusto175g333kcal13.7g6g28g0g
Katkarapu, rainbow219g219kcal50.4g0g2g0g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Keitetty, tumma makaroni 100g132g138kcal4.6g26.6g1.3g2.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1061g1380kcal137.4g65.2g62.6g5.2g
Valittu annoskoko530g690kcal68.7g32.6g31.3g2.6g
Annoskoko puolitettuna265g345kcal34.4g16.3g15.7g1.3g
Arvot/100g100g130kcal13g6.1g5.9g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=387265