KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 75g25kcal0.5g4.2g0.1g1.9g
Lanttu 75g22kcal0.7g3.4g0.2g1.3g
Kukkakaali 75g18kcal1.4g1.6g0.2g1.7g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.9g2.5kcal0.1g0.2g0.2g0g
Peruna, keskikokoinen 60g75g45kcal1.1g9.7g0.1g0.7g
Sipuli (kuorittu)25g6.7kcal0.3g1.2g0g0.4g
Purjosipuli 30g6.9kcal0.5g0.7g0.1g0.6g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl50g43kcal0.7g2.2g3.5g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g88g96kcal15.8g1.3g2.8g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g38g94kcal7.1g0g8.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g716kcal56.4g49g31g13.2g
Valittu annoskoko531g358kcal28.2g24.5g15.5g6.6g
Annoskoko puolitettuna266g179kcal14.1g12.3g7.8g3.3g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146