KANA-KASVISSOSEKEITTO

Piklo lanttu, porkkanat ja perunat.

Laita ne kiehumaan lihaliemikuution kanssa.

Keitä n. 10 min. lisää sen jälkeen kukkakaali ja keitä vielä n. 10 min. Lisää sipulit ja keitä kunnes kaikki ovat pehmeitä.

Kaada ylimääräinen keitinvesi erilliseen astiaan.

Lisää koskenlaskija ja ruokakerma ja soseuta sauvasekottimella.

Keitinvedellä voi keittoa vielä jatkaa, mikäli ei ole vielä tarpeeksi juoksevaa.

Lopuksi lisää paistetut broilersuikaleet.

Tarjoile raejuuston kera :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 265 grammaa

Carppa78
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 749g245kcal4.6g41.6g1.5g19.1g
Lanttu 749g216kcal7.5g34.4g2.2g13.5g
Kukkakaali 749g180kcal13.6g16.5g2.2g17.2g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)9g25kcal0.8g1.6g1.7g0g
Peruna, keskikokoinen 60g749g449kcal11.2g97.3g0.7g6.7g
Sipuli (kuorittu)250g67kcal3.2g12g0.5g4.2g
Purjosipuli 300g69kcal5.4g7.2g0.6g6.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl499g424kcal7g22g34.9g0g
Pippurimarinoitu broilerin fileesuikale (Rainbow), annos 300g874g961kcal157.2g13.1g28g0g
Koskenlaskija kylmäsavuporo (Valio), annos 250g374g936kcal71.1g0.1g82.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g7145kcal563.2g491.6g309.4g134g
Valittu annoskoko5300g3572kcal281.6g245.8g154.7g67g
Annoskoko puolitettuna2650g1786kcal140.8g122.9g77.4g33.5g
Arvot/100g100g67kcal5.3g4.6g2.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=275146