Fenkolikeitto (Kevennys)

Poista fenkolista vihreät osat ja kanta.

Pilko fenkolit ja sipuli.

Laita pilkotut kasvikset kattilaan ja lisää oliiviöljy, kuullota hetki miedolla lämmöllä.

Älä ruskista.

Lisää joukkoon vesi, kerma ja kanaliemikuutiot.

Anna hautua miedolla lämmöllä noin 35 minuuttia, kunnes kasvikset ovat kypsiä.

Lisää lopuksi yrtit, soseuta sauvasekoittimella, suurusta Maizenalla ja mausta suolalla ja pippurilla maun mukaan.

Tarjoile täysjyväpatongin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 331 grammaa

Piriri
AineksetMääräEnergiaPHRK
Fenkoli, annos 100g800g248kcal9.9g58.3g1.6g24.8g
Sipuli 220g67kcal2.7g10.6g0.4g3.7g
Vesi4000g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)80g208kcal10.4g9.6g14.4g0.3g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl200g170kcal2.8g8.8g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10600g1385kcal51.6g174.6g60.8g57.6g
Valittu annoskoko5300g693kcal25.8g87.3g30.4g28.8g
Annoskoko puolitettuna2650g346kcal12.9g43.7g15.2g14.4g
Arvot/100g100g13kcal0.5g1.6g0.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=283816