Jauhelihakeitto katkaravuilla+pekonilla

400g jauhelihaa
valkosipulijauhetta
chilijauhetta

200g katkarapuja
100g pekonia

vettä
mustapippuria
1,5 tl timjami

Ruskista jauheliha pannulla ja lisää ruskistamisen loppuvaiheessa sekaan
valkosipulijauhetta sekä chiliä.

Kaada ruskistettu jauheliha kattilaan.

Paista 100g pekonia ja lisää jauhelihan seuraan.

Lisää sekaan 200g katkarapuja, vettä, timjamia ja mustapippuria.

Keitä n. 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 177 grammaa

Tekno
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha kevyt (Atria), annos 100g300g509kcal56.9g0g30g0g
Valkosipulijauhe, annos 3g2.2g7.8kcal0.2g1.7g0.1g0g
Katkarapu 150g103kcal21.6g0g1.6g0g
Pekoni, paistettu 75g386kcal12.3g0g38g0g
Mustapippuri 1.5g4.2kcal0.2g0.6g0g0.4g
Timjami 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Chili mausteseos, Old El Paso2.2g6.3kcal0.2g1.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1062g2035kcal183g7.2g139.6g1.2g
Valittu annoskoko531g1018kcal91.5g3.6g69.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna266g509kcal45.8g1.8g34.9g0.3g
Arvot/100g100g192kcal17.2g0.7g13.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197313